Dec 20, 2013

Bermula Hari Ini

Assalamualaikum w.b.t... 

Bermula hari ini blog FatinStylista beroperasi secara rasminya. Sebelum ni CikFatin bisnes online di facebook FatinZukri, nanti korang boleh jugak nak bershopim disitu. Takda masalah, dua-dua CikFatin handle. 

CikFatin cuma mengendalikan FatinStylista secara part time sahaja (online sahaja) sama mcm kt facebook sebabnya CikFatin bekerja full time. Mungkin laa terkadang dengan tidak sengajanya CikFatin akan terlambat untuk reply msg korang tapi InsyaAllah CikFatin cuba utk atasi masalah tu. Harap korang faham dan bersabar yer. 

Diharap korang tidak tersipu malu untuk ber'shopim di FatinStylista & fb FatinZukri.

Selamat Bershopim!




0 bertanya: